Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

Flow // Kris Lin International Design

 

Text description provided by the architects.

The project is located in the southern section of Tianfu Avenue in Chengdu. It is a development and exhibition area in the California Smart City. The California Smart City will focus on clean energy as its main industrial chain to create a smart city covering the new and clean generation of information technology.

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

The designer takes the two elements of “water” and “light” as the themes, allowing nature and technology to collide to re-establish the emotional connection between man and nature.

The function of this project is positioned as a development display space for the community. Divided into two floors, the project has the reception and display area on the first floor, the sand table model display area, the conversation area and the construction method display area on the second floor.Light cubeThe light cube art installation in front of the entrance of the lobby hangs over the water, staggered high and low.

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

The cube is made of acrylic material and endowed with lighting. The building seems to be floating on the water surface, connected by light cubes, shaping the image of the future city of science and technologies.Fluid spaceThe curved wall resembles the ripples produced by the flow of curved water, which has the energy to form a dynamic vision, creating a “fluid” spatial form.Through the plastic and smooth lines, a continuous facade shape and the continuity of spatial circulation are created.

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

The staircase is hidden in the natural and smooth facade; connecting the upper and lower floors.The continuity design of the space avoids a large number of wall divisions and provides a good place for temporary display in the space. The natural lighting from the ceiling in the sand table area allows sunlight into the bottom space, and the design of natural opening windows uses natural convection to inhale fresh air into the room while saving energy..

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

© Kris Lin International Design

Flow Gallery

The post Flow // Kris Lin International Design appeared first on Journal.

Firma Sabrina