Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

Taishanyou Visitor Center // line+

Text description provided by the architects.

Taishanyou International Ecotourism Resort is another practice of line+ going deep into the hinterland of Mount Tai after the project of Jiunvfeng • Cloud of Hometown.
The visitor center is located at the south end of the resort, connected with the main entrance.
With a wide vision and surrounded by mountains and rivers, you can see the magnificent scenery of Mount Tai from a far distance.

© line+

© line+

© line+

© line+

Therefore, the architectural scene of “connecting with mountains and rivers and integrating with nature” became the initial idea of the design.
.

© line+

© line+

© line+

© line+

Taishanyou Visitor Center Gallery

The post Taishanyou Visitor Center // line+ appeared first on Journal.

Firma Sabrina