Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

The interior design of VIEWSHINE Headquarters // line+

Text description provided by the architects.

After 4 years, line+ completed the headquarters building for VIEWSHINE, a listed company developing from traditional instruments to intelligence.
With integrated design, line+ has created a brand-new office space accommodated the ever-evolving working scenarios and needs in the future, reflecting a unique corporate image in the historic city center.

After the tailor-made architectural space language has completed the empowerment of the company’s own brand image, we hope that through interior design, the original concept and vision will be embodied in the spatial details of the user’s personal experience and the intangible corporate values will be conveyed.

© line+

© line+

© line+

© line+

Ultimately, line+ incorporates corporate culture into the workplace by building its headquarters..

© line+

© line+

© line+

© line+

The interior design of VIEWSHINE Headquarters Gallery

The post The interior design of VIEWSHINE Headquarters // line+ appeared first on Journal.

BAUBIBLE TEST