Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

The Oval Shopping Center // Jiang & Associates Creative Design

 

Text description provided by the architects.

Located in Liangjiang New District, Chongqing, the oval Olympic world with a commercial area of 80000 square meters is positioned as “the new home of enjoying life”. It is the first curatorial art commercial project in Southwest China, and brings a new pan art lifestyle experience to Liangjiang New District and even Chongqing.

The oval, as the name suggests, is derived from the “oval law” of Kepler’s first law: each planet orbits the sun in its own elliptical orbit, and the sun is at a focal point of the ellipse.

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

In J & A Jayne design’s view, the oval is exactly the “sun”, which condenses each “individual” with fresh personality as the “energy planet”. Through the powerful and attractive content combination, it can surround them. At the same time, it can create more user experience through the aggregation of individuals, so as to jointly shape the brand culture and give imagination and vitality to the future of commercial real estate.

On the basis of the law of ellipse, J & A extends the interior space.

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

The design inspiration comes from the parallel universe written by Dr. Calais Daoxiong. By creating multi-point penetrating scenes, J & A maps out new elements, new species and new world that are related to our universe but completely different. Through the artistic integration of the content level, to explore more possibilities of business and art.

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

The streamline design method is used in the interior space to enhance the smooth space experience, simplify too many complicated decoration methods, improve the status of goods in the space, and reduce customers’ walking fatigue in the space; Digestion of the adverse factors in the space, combined with the characteristics of space, multi-dimensional to give customers different ways of shopping experience, focusing on showing the business characteristics of fashion, trend, joy, pioneer.

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

© Jiang & Associates Creative Design

The Oval Shopping Center Gallery

The post The Oval Shopping Center // Jiang & Associates Creative Design appeared first on Journal.

BAUBIBLE TEST