Folge uns

Sei nicht schüchtern, melde dich. Wir lieben es interessante Leute zu treffen und neue Freunde zu finden.

woonhuis Marssum // Borren Staalenhoef Architects

 

Text description provided by the architects.

With the steel house in Marssum we give a different interpretation to the concept of barn house. Often this type has far too little volume to occupy the recognizable position of a former (Frisian) farm. We want to maintain a convincing silhouette hence the choice for this “traditional” articulation: high barn farmhouse with two subordinate buildings.

In long straight volume, the main places are organized on two levels.There is a long straight line from driveway to entrance. The entrance is centrally located in the north façade. This makes the building clear and readable and also ensures intimacy even when occupied by (now) four people. The volume has a footprint of 7.8 x 30 meters (including overstekken).

From the entrance the house opens to the south all space directly related to façade and roof is visually connected the sleeping quarters on the floor form an exception and are packed in a black brown wooden box.

woonhuis Marssum Gallery

The post woonhuis Marssum // Borren Staalenhoef Architects appeared first on Journal.

BAUBIBLE TEST